Szélházi Jankó

Zenés mese egy kétbalkezes kislegényről, aki ügyetlensége ellenére a fél világot bejárja és tréfás kalandokba keveredik. „Akinek esze nincs, a kovács se csinál annak.” De akkor hogy menekül meg a zsiványok kezéből? 

Zene, mese, játék és tánc a Lóca együttessel.

Dedikálás a Comedium Corsón!

admin : 2019. 05. 20. - 13:49

Szeretettel várunk mindenkit a pünkösdi hétvégén (június 8-án és 9-én délután) az Erzsébet-parkba, ahol a könyvtár standjánál újdonságokkal, meglepetésekkel, ajándékokkal várjuk jelenlegi és leendő olvasóinkat!

Június 9-én, vasárnap 14 órától Pifkó Célia dedikálja Szörnyek a szobádban című könyvét.

Író-olvasó találkozó és könyvbemutató Pifkó Céliával

admin : 2019. 04. 24. - 11:00

„Furcsa hangokat hallasz a szobádban? Nem mered kidugni a lábad a takaró alól, mert félsz, hogy valaki megfogja? Hatalmasra nőnek az árnyak és meglibben a függöny? Csak úgy maguktól feldőlnek vagy leesnek a tárgyak? Valaki lakik a szekrényben, az ágy alatt, és félsz, hogy kiront onnan? Nyikorog az ajtó, s mintha minden életre kelne a szobában? A felnőttek azt mondják, hogy csak képzelődsz, nincs ott semmi, és szörnyek nem léteznek?”

Író-olvasó találkozó és könyvbemutató Pifkó Céliával

admin : 2019. 04. 17. - 22:35

Április 15-én, hétfő délután került sor Pifkó Célia első mesekönyvének bemutatására könyvtárunkban.

A könyvet a Képmás kiadó adta ki, és Kádár Annamária ajánlásával jelent meg. Ez a könyvbemutató író-olvasó találkozó is volt egyben, a hozzánk ellátogatott gyerekek megismerkedhettek Céliával, beszélgetőtársa, Schmöltz Margit segítségével.