Kreatív naplózás 1.

admin : 2020. 04. 17. - 15:05

Inspiráció és alkotás

Kevés olyan ember van, aki ne írt volna naplót valamikor életében. Ez talán az egyik legkülönlegesebb írásmód mind közül, hiszen bármit leírhatunk, amit csak akarunk, nem kell sem a forma, sem pedig a tartalom miatt aggódnunk, mert magunknak írunk, nem a nagyközönségnek. Történetei pedig mindenkinek vannak, akár láthatóak, akár láthatatlanok – mindenképpen megörökítésre érdemesek. Titkos szerelmek, vágyak, tervek, érzések, gondolatok… Mind más formát, színt, más naplót kíván!

Egy szó, mint száz: a naplóíráshoz szeretnénk kedvet csinálni!

Ötleteket és lehetséges formákat mutatunk majd meg minden alkalommal, hogy akinek kedve tartja, ilyen módon is barangolhasson belső, szövevényes útjain. Hetente jelentkezünk majd egy-egy naplóírós ötlettel, amit bátran tovább lehet gondolni, fejleszteni.

Akinek van kedve velünk tartani, a következő hétre kerítsen egy üres füzetet, író- és rajzeszközöket, szép papírokat, beragasztható emlékeket, mert azokra is szükség lehet. Ha pedig újra nyit a könyvtár, közös, kreatív naplózós programokkal is várjuk majd Olvasóinkat! Minden jót, jövő héten találkozunk!

(A fotó forrása: https://www.pagony.hu/naploiras-lepesrol-lepesre)