A Rejtélyek labirintusa játék nyertesei

Játék nyertesei

Rendhagyó módon a Rejtélyek labirintusa játékunkban, most hét darab könyvet sorsoltunk ki a helyes megfejtők között.

 

 

 

 

 

 

 

Gratulálunk:

Rábl Gabriellának

Ribár Kittinek

Kiss Ivettnek

Jambrik Tímeának

Jónás Henriettnek

Králl Györgynek

Pataki Johannának

Nyerteseink Pálfy G. István Így lássa Csoóri Sándort – aki látni akarja című művét vehetik át.

 

A következő két hétben Ann Napolitano: Ezüst madarak című művéért játszhatnak.

 

Egy ​nyári reggelen a tizenkét éves Edward felszáll egy New Yorkból Los Angelesbe tartó repülőgépre. Rajta kívül száznyolcvanhatan utaznak Kaliforniába: többek között egy tőzsdecápa, egy Afganisztánban szolgált veterán, egy fiatal nő, aki nemrég tudta meg, hogy gyermeket vár, egy haldokló iparmágnás és egy szabad lelkű asszony, aki a kontrollmániás férje elől menekül. Nem is különbözhetnének jobban egymástól. Egy dolog azonban összeköti őket: mindannyiuk élete fordulóponthoz érkezett. A sors azonban mást tartogat számukra: a repülő félúton lezuhan. Edward az egyedüli túlélő.
Csodával határos megmenekülése egész Amerika érdeklődését felkelti, és a fiúból akarata ellenére egy csapásra híresség lesz. Ám nemcsak a nemkívánt ismertséggel kell megküzdenie, hanem a baleset következményeivel is.

Ann Napolitano életigenlő regényében az emberi sors nagy kérdéseire keresi a választ. Miből merítünk erőt a mindennapokhoz? Hogyan bízhatunk meg másokban? Hogyan lehet teljes szívvel megélni az életet? Felemelő történet öt ember életéről és egy kamasz fiúról – amely belopja magát a felnőttek szívébe.

 

A játék kérdéseit 2021. május 26-án keressék könyvtárunk honlapján.