A Rejtélyek labirintusa játék nyertese

admin : 2021. 03. 29. - 11:03
Játék nyertese

Lókiné Kis Szabó Eszter, aki Margaret Mazzantini: Újjászületés című kötetét nyerte. Nyereményét a korlátozó intézkedések feloldása után veheti majd át. A következő két hétben Colleen McCullough: Keserédes című kötetéért játszhatnak.

A Latimer nővérek – két ikerpár – olyan közel állnak egymáshoz, amennyire csak testvérek állhatnak. Ám mind a négy ragyogó fiatal nőnek megvan a maga saját álma: Edda orvos akar lenni, Grace férjhez akar menni, Rika soha nem akar férjhez menni, Kitty pedig arra vágyik, hogy az emberek ne a szépsége alapján ítéljék meg.

 

Bár Új-Dél-Wales-szerte híresek szépségükről, szellemességükről és ambíciójukról, az 1920-as évek elején az élet csak igen korlátozott lehetőségeket kínál nekik, ezért úgy döntenek, hogy belevágnak az új típusú ápolónőképzésbe, amely addig elérhetetlen utakat nyit meg a nők előtt. A kórház spártai életében, a kemény munkában elmerülve mind a négy lánynak döntenie kell szerelemről, karrierről és arról, hogy mi is a legfontosabb nekik. Az eredmény olykor boldogság, olykor szívet tépő fájdalom – maga a keserédes élet.

Ha a leírás felkeltette érdeklődését játsszon velünk és nyerje meg a Keserédes című könyvet! A kérdéseket március 30-tól keresse könyvtárunk honlapján.