Várjuk Petőfit Esztergomban!

Petőfi hasonmás verseny

Az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár kreatív pályázatot hirdet Petőfi-szelfi címmel, a Petőfi-emlékév jegyében. Várjuk a legkreatívabb, Petőfi-hasonmásokról készült fotókat.  A pályázat nyitott, minden amatőr és profi alkotó részére, azon bárki részt vehet életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül.

A lényeg: ki idézi fel legötletesebben, legmeglepőbben Petőfi Sándor alakját. A pályázat nem hagyományos értelemben vett fotópályázat, inkább annak elősegítése, hogy mindenki találja meg „saját Petőfijét”.

 

Nyeremény:

Esztergomi minivakáció:  2 nap 1 éjszaka reggelivel 2 fő részére

az ötcsillagos  H11 Rooms Panzió jóvoltából

https://h11rooms.hu/

facebook.com/h11rooms

 

Zsűritagok:

Marosi Gergő H11 Rooms

Temesi Attila, esztergomi festő- és grafikusművész

 

Beküldési határidő:

2023. május 8. hétfő

 

Eredményhirdetés:

A Helischer József Városi Könyvtár Facebook oldalán: https://www.facebook.com/helischerkonyvtar

2023. május 12., péntek

 

Részletek:

A képeket az egomkonyvtar@gmail.com e-mail címre kérjük küldeni.

A plakátkép forrása: Pinterest

Az e-mail tárgy mezőbe kérjük beírni: Petőfi

A képeket JPG vagy JPEG formátumban kell feltölteni.

Egy alkotó maximum 2 fotót küldhet.

A pályázatra beküldendő képek hosszabbik oldala maximum 2048 pixel, de 1200 pixelnél kisebb ne legyen. A fájlok maximális mérete 2 Mbyte. Nagyméretű melléklet esetén óriásfájl, WeTransfer és Google drive link használható.

A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével elismerik és nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személy vagy személyek jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis megsértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a Helischer József Városi Könyvtárat mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.

A nyertes nyereményét postai úton, kupon formájában kapja meg, majd a H11 Rooms Panzióval egyeztetve tudja kiválasztani a minivakáció idejét.

A résztvevők hozzájárulnak, hogy képeiket a Helischer József Városi Könyvtár online felületein megjelentethesse.