Munkatársak

   

Schmöltz Margit igazgató schmoltzmargit@vkesztergom.hu
     
Steindl Nóra ig.h., feldolgozó könyvtáros norus@vkesztergom.hu
     
Hámosné Szőke Anna helyismereti könyvtáros hamosne.anna@vkesztergom.hu 
     
Kilar Tímea olvasószolgálat olvszolg@vkesztergom.hu
Marcali Marianna

könyvtáros-informatikus

marcali.marianna@vkesztergom.hu
Mogor Regina gyermekkönyvtáros gykonyvtar@vkesztergom.hu
     
Osztrogonácz Ágnes gyermekkönyvtáros gykonyvtar@vkesztergom.hu
     
Pifkó Szeréna olvasószolgálat olvszolg@vkesztergom.hu
     

 


 

Schmöltz Margit
               Schmöltz Margit

Megszállott ötletgyáros vagyok, az irodalom és a közösségi játékok nagy kedvelője. Hajnali pacsirta, aki reggel hatra már megír néhány oldalt a regényéből. Szeretek egyszerre több dologgal foglalkozni, humorral és tudományos érdekességekkel lehet lenyűgözni. Jelszavam, amelynek nevében dolgozom: közösség, kultúra, innováció.

 

Steindl Nóra
                     Steindl Nóra

Feldolgozó könyvtáros vagyok… már nagyon régóta. Vízpart- és napfüggőként nyáron legszívesebben a Duna-parton töltöm a szabadidőmet, ahol olvasással, úszással töltődöm fel a téli hónapokra. Az olvasás mellett szeretek a konyhában „főzőcskézni-sütkérezni, az ott felszedett sok kalóriától pedig futással, kirándulással igyekszem megszabadulni.


Hámosné Szőke Anna
          Hámosné Szőke Anna

Anna vagyok, helyismereti könyvtáros, notórius utazgató. Fonalfüggő, amigurumi bűvkörében lebegő. Könyvmániás. Kedvenc szerzőim: Berg Judit, Lucinda Riley, Belinda Alexandra. Légy olyan, mint Anna: olvass sokat és tanulj meg horgolni!

 

Kilar Tímea
                     Kilar Tímea

A szakma szépségeit ugyan még nem olyan régóta keresem, de vallom, hogy : „Oda menjünk, ahol kellünk, ahol nekünk öröm lennünk!” Szeretem, ha a dolgok (és a könyvek :-)) a helyükre kerülnek, a pontos és hosszú távú megoldásokat, Görögországot és a türkizkék tengert!

 

 

Marcali Marianna
               Marcali Marianna

12 éve dolgozom könyvtárosként. Hobbim az olvasás és a kertészkedés. Két németjuhász kutyám van, akik állandó elfoglaltságot adnak. Szívesen segítek bármely korosztálynak olvasmányt találni tanuláshoz, vagy akár kikapcsolódáshoz. Ha elakadsz a netes ügyintézésben, fordulj hozzám bizalommal!

 

Mogor Regina

 

 

Mogor Regina

 

Friss diplomás könyvtáros vagyok, a könyvek és az olvasás gyermekkorom óta az életem része. Könyvmoly és kocka vagyok, tudom nem egy szokványos párosítás, de én ilyen vagyok és maradok is. Kezdő gyermekkönyvtáros vagyok, de a gyerekekkel könnyen szót értek, hiszen két unokaöcsém és két unokahúgom van, akiket imádok. Két francia bulldog kutyámat mániákusan szeretem és védelmezem, a gyermekeimnek tekintem őket. Kedvenc költőm Radnóti Miklós, kedvenc íróm pedig George R. R. Martin. Tőle származik kedvenc idézetem is: „Megfelelő kézben egy könyv ugyanolyan veszélyes lehet, mint egy kard.”